Erhvervslokaleraarhus.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Andet til leje i Åbyhøj

142 m2 andet i Åbyhøj til leje

Showroom med god eksponering

Søger du lokaler til showroom og/eller kontor med god eksponering, er dette lejemål oplagt. Lejemålet består af et storrum, toilet og forrum. Der er god infrastruktur i form af nærhed til Viby Ringvej, motorvej og naturskønne stier langs åen ind til Aarhus. Kontakt os for at planlægge besigtigelse og oplev selv, hvordan dette lejemål kan være det ideelle sted for din virksomhed.

Åbyhøj Erhvervspark har en særdeles god beliggenhed ved Viby Ringvej, samt en placering blot få hundrede meter fra motorvejsafkørslen ved E45 Syd. Lejemålet har virkelig en god eksponering idet op til 30.000 biler kører forbi dagligt. Én af de ting der gør Åbyhøj Erhvervspark særligt spændende, er det dynamiske og levende miljø med en fin balance mellem store veletablerede virksomheder og mindre start-ups. Der er desuden gode parkeringsforhold i området, og mulighed for at parkere lige uden for døren.

Områdevideo
Åbyhøj Erhvervspark